fbpx

Myšlenka založit vlastní poradenskou kancelář ve Zlíně se zrodila v hlavách Ivči Vodehnalové a Katky Košinové před necelými třemi lety. A protože ve dvou se to lépe táhne, je jasné, že ve čtyřech už je to pořádná jízda:). Ke spolupráci se tedy přidává Marcela Galečková a Maruška Staňková. A o necelý rok později na pozici asistentky nastupuje Míša Trvajová. A nakonec jsem tady já, Maruščin čtyřnohý kamarád, Crazy Daisy. Společně tak tvoříme nerozlučný tým, který vždy drží při sobě a navzájem se podporuje.

Když se všechny potkáme na poradě, zjišťuji, že každá je povahově trošku jiná, ale navzájem to jede jako dobře namazaný stroj. Katka s Marcelou se rády seznamují s novými lidmi, proto hlavní náplní jejich práce je péče o nové klienty. Kdybychom byly fotbalový tým, Katka s Marcelou by jednoznačně byly útočníky – jsou energické, hbité, rychlé. Maruška je věčný optimista, sluníčko kanceláře. A taky nejlepší páníček, jakého jsem si mohla přát:). Stejně tak jako ke mně přistupuje ke svým klientům. Jejím hlavním úkolem je péče o stávající klienty. Míša je nejsvědomitější asistentkou, jakou byste si do Vaší práce chtěli vybrat. A také byla první člověk na pohovoru na tuto pozici – jaké štěstí! A Ivča? Ta z pozice kapitána dohlíží na celý chod kanceláře a ještě do toho bravurně zvládá výchovu své dvouleté dcery Báry.

Spousta lidí chodí do práce, protože musí. My chodíme do práce, protože nás to baví. Zakladatel společnosti Apple Steve Jobs jednou řekl : „Jediný způsob, jak odvádět skvělou práci, je milovat to, co děláte.“ A toho my se držíme!

Vaše Daisy